Het parcours van de Ooievaarstrail loopt door drie unieke natuurgebieden die ten zuiden van Tilburg/Goirle liggen. Je loopt door bossen, over heidevelden, langs het ven de ‘Halve Maan’ en een ‘nat’ beekdal’. Dit alles vormt het decors van deze zeer afwisselende trail.  In het voorjaar kan het parcours op enkele plekken bijzonder nat zijn. Dit komt omdat men bewust het gebied voor de Ooievaars nat houd en hen zo een goede habitiat wil bieden.

 

Afstanden: 10 km- 16 km - 21 km - 25 km 

 

 

 

 

 

 

 

 

WAT

Ooijevaarsnest is de naam van een natuurgebied ten zuiden van Goirle/ Tilburg. Het gebied is eigendom van de Stichting Brabants Landschap.

Ooijevaarsnest is gelegen op een dekzandrug tussen het dal van de Poppelse Leij in het oosten en de Rielse Lei in het westen, met het Riels Laag. Aan de overzijde van de Lei ligt het landgoed De Hoevens. Ten noorden vindt men het natuurgebied Halve Maan. In het zuiden vindt men, langs de Poppelse Lei, het natuurgebieden Egelbroeken en de Regte Heide

 

 

 

 

 

 

 

 

WAAR

Ooievaarstrail

Een mooie natuurtrailrun door afwisselend natuurgebieden, ieder met zijn eigen natuurlijke karakter. Dat maakt deze trail zo bijzonder. Parcours slingert door de bossen, over zandpaden en heidegebied

 

10 km - 16 km - 21 km - 25 km

Start en finish vinden plaats vanaf de Roovertsche Leij waar we naast horeca ook andere voorzieningen voor de deelnemers hebben.

 

 

Kosten deelname Ooievaarstrail 13 & 14 maart 2021

 

     

 

Je krijgt hiervoor een volledig uitgezet en beveiligd parcours, verzorging onderweg, verzorging bij de finish, een herinnering en gratis parkeren en je startnummer thuis gestuurd.

 
Er wordt gestart in kleine startgroepen van telkens 50 deelnemers. Het starten in kleinere groepen verhoogt het loopplezier en de veiligheid. Zo kun je onderweg volop genieten van de mooie natuur!  
 
De inschrijving sluit zodra het maximaal aantal deelnemers van 750 per dag wordt bereikt

Inschrijven zaterdag 13 maart 2021                Inschrijven zondag 14 maart 2021  

 

 

 

Deelname en aansprakelijkheid

 

De organisatie is, behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel.

De organisatie  behoudt zich het recht voor de route, start- en/of finishtijden en/of -plaatsen te wijzigen of het evenement geheel of gedeeltelijk af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteit(en) ,waarbij dit in redelijkheid niet anders van de organisatie  kan worden verwacht. Er bestaat in het geval van overmacht geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch op vergoeding van (im)materiële schade. Er bestaat bij een overmachtsiutatie geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch vergoeding van (im)materiële schade bij evt niet volledig kunnen afleggen van het uitgezette parcours. 

 

Tot 10 januari 2021 is het mogelijk de inschrijving per mail te annuleren. Het inschrijfgeld wordt na aftrek van € 5 administratie kosten na 18 maart  2021 op de door u aangegeven rekening teruggestort.


Organisatie:  Athletic Events & Peristiwa Project en Eventsupport

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene Voorwaarden

 

 
 
 

13 & 14 maart 2021